site

ENEOS melancarkan permainan perlumbaan kereta baharu, menawarkan hadiah menarik

Jakarta (ANTARA) – ENEOS melancarkan versi baharu permainan perlumbaan kereta yang dinamakan ENEOS Race Ver 2.0 pada tahun 2023 yang dikatakan lebih mencabar bagi pencinta permainan perlumbaan.

Dalam versi terbaru ini, ENEOS Race Ver 2.0 menawarkan cabaran yang lebih tinggi daripada versi pertama serta hadiah menarik yang boleh ditukar dengan mata yang dikumpul.

“Selepas memberi perhatian kepada versi awal perlumbaan ENEOS yang dilancarkan tahun lalu, dan berdasarkan input daripada pemain, kami cuba membuat versi baharu yang lebih mencabar,” kata Pengurus Besar PT Nippon Oil Indonesia, Imran Razy dalam kenyataan bertulis, Isnin.

Walau bagaimanapun, Imran berjanji bahawa cara bermain ENEOS Race Ver 2.0 masih agak mudah. Pemain perlu mengambil bintang yang bertaburan di sepanjang trek sambil melepasi setiap cabaran.

Baca juga: Eneos menawarkan pelincir kenderaan untuk iklim tropika Indonesia

Pemain akan mendapat mata berdasarkan jarak bangsa dan bilangan bintang yang diperolehi. Selain itu, kelajuan kereta atau motosikal juga akan meningkat apabila jarak perjalanan semakin meningkat.

“Kami sentiasa cuba mengemas kini kandungan daripada ENEOS Mobile. Kali ini, kami mengemas kini kandungan ENEOS Race, dengan cara bermain yang masih sangat mudah, supaya semua orang boleh memainkannya,” kata Imran.

Menariknya, permainan ini menawarkan pelbagai hadiah dalam ciri Points Exchange. Hadiah menarik yang boleh ditukar dengan mata pemain ialah telefon pintar redmi, emas, jalur pintarbaucar MAP, topi keledar, edisi terhad ENEOS diecast, barangan ENEOS dan varian produk ENEOS yang lain.

ENEOS Race pertama kali dilancarkan pada akhir 2021. Sehingga Januari 2023, lebih 30 peratus pengguna aktif bermain permainan ini setiap hari. Sementara itu, ENEOS Race Ver 2.0 boleh dinikmati mulai 5 Februari 2023 melalui aplikasi Mudah Alih ENEOS.

Baca juga: ENEOS komited untuk menyokong pembangunan automotif dan sukan Indonesia

Baca juga: AOV mengeluarkan mod baharu “Duo Race”, memacu adrenalin di trek perlumbaan

Baca juga: Tahun depan permainan perlumbaan “Speed ​​​​Drifters” akan hadir

Wartawan: Fathur Rochman
Editor: Maria Rosari Dwi Putri
COPYRIGHT © ANTARA 2023

Data Pengeluaran HK

Data Hongkong

Togel Singapura

Pengeluaran Singapura

Result Sidney