site

ERP Summit Mexico 2023 dan Summit Peru

Mac ialah bulan yang menarik minat syarikat dan profesional yang bekerja dengan sistem atau teknologi ERP. Adakah anda tahu bahawa anda boleh mendapatkan semua pengetahuan ini, tetapi dalam webinar percuma 100%? Apakah alternatif ini?

Webinar LATAM sin Fronteras

Di LatamReady kami adalah rakan kongsi Oracle NetSuite rasmi di Amerika Latin dan kami menganjurkan webinar pada Selasa ini, 14 Mac.LATAM tanpa sempadan: Bagaimana untuk mengawal pertumbuhan syarikat anda di Amerika Latin melalui ERP?

Dalam webinar yang benar-benar percuma ini, kami akan memahami cara Oracle NetSuite ERP berfungsi, penyelesaian pengurusan perniagaan yang direka untuk penskalaan perniagaan di Amerika Latin. Jika anda adalah sebahagian daripada syarikat dengan berbilang anak syarikat di negara yang berbeza di rantau ini, anda akan mempelajari cara NetSuite membantu anda mengurus dan mengawal perkara yang berlaku di setiap lokasi.

Kami akan bercakap tentang keupayaan berbilang anak syarikat, berbilang lejar, berbilang bahasa dan berbilang mata wang Oracle NetSuite; serta alat penyatuan kewangan dan komersialnya. Di LatamReady kami adalah pakar yang melaksanakan NetSuite supaya anda memanfaatkan sepenuhnya keupayaan ini.

Selain itu, kami telah membangunkan penyelesaian Penyetempatan kami sendiri, yang berasal dari NetSuite dan membolehkan pelanggan kami mematuhi peraturan cukai, pemfailan buku undang-undang dan cukai di setiap negara Amerika Latin.

Pendek kata, the Webinar “LATAM tanpa sempadan” mempunyai objektif yang jelas: untuk menunjukkan kepada anda cara kami boleh membantu anda berkembang secara mampan dan mengembangkan syarikat anda ‘tanpa sempadan’ di rantau ini.

pendaftaran percuma

Daftar percuma di sini: https://www.latamready.cloud/webinar-invitation-fe-lsf/

Kami menunggu anda pada Selasa ini, 14 Mac jam 9:00 pagi!

Webinar LATAM sin Fronteras dengan NetSuite - LatamReady

Pakar untuk pelaksanaan ERP

Dalam rangkaian rakan kongsi pelaksanaan NetSuite, LatamReady ialah rakan kongsi pakar untuk syarikat di Amerika Latin. Kami mempunyai kehadiran tempatan di 7 negara di rantau ini, dengan lebih daripada 500 projek yang berjaya dengan pelanggan. Ketahui di bawah 4 perbezaan berbanding penyedia lain.

Bercakap dengan pakar

Anda boleh menghubungi perunding khusus bagi LatamReady dengan menulis kepada kami di hola@latamready.com atau dengan mengklik di bawah pada kaedah hubungan pilihan anda.

Anda boleh menempah masa dan tarikh mesyuarat pertama kami dalam kalendar di bawah. Kami memberitahu anda: panggilan video ini akan berlangsung selama 15 minit, di mana kami akan bertanya kepada anda soalan untuk mengetahui tentang cabaran syarikat anda. Kemudian, kami akan melakukan penilaian dalaman dan kami akan menghubungi anda untuk menyelaraskan mesyuarat mendalam seterusnya. Jadualkan janji temu dalam kalendar bawah.

Diterbitkan oleh LatamReady: Oracle NetSuite Latin America


Diasaskan pada 2009, kami mempunyai lebih sedekad pengalaman melaksanakan Oracle NetSuite dalam pelbagai industri dan membantu syarikat antarabangsa membuka kunci pertumbuhan dengan LatamReady SuiteApp, penyelesaian Pematuhan Cukai bersepadu dalam Oracle NetSuite untuk 18+ negara di Amerika Latin, termasuk Brazil, Mexico, Colombia , Chile, Peru, Argentina dan banyak lagi! Lihat lebih banyak siaran

Data HK Hari Ini

Nomor HK

Togel

Nomor Keluar SGP

Pengeluaran SDY

Keluaran SDY