toto

EvenBet Mengenalpasti Trend dan Keutamaan Perjudian dalam Laporan Baharu

EvenBet Gaming, penyedia penyelesaian perisian terkemuka untuk perniagaan dalam talian, mengeluarkan laporan baharu, menggariskan beberapa trend dan keutamaan terbesar untuk pengendali dan vendor perjudian dalam industri.

EvenBet Gaming Mengeluarkan Kertas Putih Baharu
Laporan baru-baru ini, yang dipanggil Trend iGaming Terhangat, mendedahkan live draw HK trend dan cabaran yang dikenal pasti oleh pasukan kandungan dan pemasaran EvenBet Gaming melalui perbincangan dengan rakan kongsi dan pengendali semasa acara yang berbeza. Syarikat itu menyusun jawapan ke dalam laporan dan berikrar bahawa ini bukan satu-satunya edisi sedemikian. Sebaliknya, EvenBet berkata bahawa kertas putih itu akan menjalani kemas kini menjelang akhir tahun ini.

Trend utama yang dikenal pasti oleh responden dalam kertas putih baru-baru ini untuk suku ketiga 2022 ialah crypto. Mata wang kripto, pilihan pembayaran kripto dan topik berkaitan kripto lain dikenal pasti sebagai trend iGaming yang paling Keluaran SDY banyak disebut pada Q3 2022 oleh peserta dalam kertas putih. Menurut laporan baru-baru ini, “populasi crypto global” mencecah hampir 300 juta pada Disember 2021, menandakan peningkatan yang mengejutkan sebanyak 178%.

Selain itu, kertas putih EvenBet mengenal pasti bahawa pertumbuhan kripto berterusan pada tahun ini. Pembekal perkhidmatan dan vendor menyebut kripto lebih daripada pengendali. Pada masa yang sama, kajian itu mengenal pasti bahawa walaupun industri perjudian adalah adaptif, perbankan menjadi semakin sukar.

” Mungkin, kripto akan menyelamatkan industri dalam beberapa tahun, ”

membaca kertas putih baru-baru ini
Pertumbuhan Kekal Keutamaan Utama bagi Syarikat iGaming
Walaupun kripto dikenal pasti sebagai trend, ia bukan keutamaan bagi responden yang mengambil bahagian dalam kertas putih. Pertumbuhan dalam pasaran baharu, serta meluaskan kehadiran dalam pasaran sedia ada dikenal pasti sebagai keutamaan utama bagi pengendali dan vendor dalam industri.

” Pasaran terkawal adalah masa depan, tetapi peraturan menangguhkan inovasi kerana kita perlu melihat permintaan yang berbeza, ”

menerangkan kertas putih
Walaupun pertumbuhan dikenal pasti sebagai keutamaan, trend kedua yang paling banyak disebut ialah peningkatan peraturan dalam bidang kuasa yang Pengeluaran SGP berbeza. Kedua-dua pengendali dan vendor mengenal pasti trend ini sebagai semakin penting. Dengan itu, laporan itu menunjukkan bahawa walaupun peraturan penting, ia boleh menangguhkan inovasi.

” Semua orang melihat keluar dari Eropah, ”

membaca kertas putih EvenBet
Memfokuskan pada pertumbuhan dan pengembangan ke bidang kuasa baharu, peserta dalam laporan terkini mengenal pasti Eropah sebagai lokasi yang paling tidak diingini. Penjual serta pengendali menyatakan bahawa pasaran yang mempunyai potensi pertumbuhan iGaming yang ketara ialah Asia, Amerika Latin, serta Amerika Utara, “tetapi hampir tidak pernah Eropah.”