site

Fintech terbaik di Argentina: bagaimana untuk mempromosikannya dengan NetSuite?

Fintech mengubah cara orang membuat bank, membayar bil dan menyimpan wang. Di Argentina, terdapat banyak fintech yang telah muncul dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Syarikat-syarikat ini menawarkan penyelesaian inovatif kepada masalah kewangan dan menyediakan pelbagai perkhidmatan kepada pengguna mereka.

Dalam artikel ini, kita akan meneroka beberapa fintech terbaik di Argentina dan kami akan membincangkan bagaimana sistem perancangan sumber perusahaan (ERP) seperti NetSuite Ia boleh membantu anda menyelaraskan proses anda.

Kes 3 fintech di Argentina

Sektor fintech Argentina berkembang pesat dan terdapat beberapa syarikat mapan yang telah menyediakan penyelesaian inovatif untuk beberapa lama. Berikut ialah tiga daripada fintech terbaik yang dilahirkan dan kini beroperasi di Argentina:

3 Fintech di Argentina

MercadoPago

Ini adalah salah satu gerbang pembayaran paling popular di Argentina dan menyediakan pembayaran dalam talian yang selamat untuk kedua-dua perniagaan dan individu. Ia digunakan secara meluas untuk pembelian dalam talian, pembayaran bil, derma dan pemindahan.

oula

Ia adalah platform perbankan digital yang menawarkan kad prabayar tanpa bayaran atau keperluan baki minimum, serta produk kewangan lain seperti pinjaman, akaun simpanan, pelaburan dan produk insurans. Ia juga menawarkan pulangan tunai untuk pembelian yang dibuat dengan kad prabayarnya.

awan

Ia adalah pasaran dalam talian yang membolehkan pengguna membandingkan produk kewangan yang berbeza daripada bank yang berbeza di satu tempat supaya mereka boleh membuat keputusan termaklum tentang produk yang sesuai untuk mereka. Ia juga memberikan pengguna akses kepada nasihat diperibadikan daripada pakar tentang topik seperti belanjawan, pengurusan hutang, perancangan persaraan dan banyak lagi.

Bagaimanakah NetSuite ERP boleh membantu syarikat Fintech menyelaraskan proses mereka?

NetSuite ERP ialah sistem berasaskan awan yang direka untuk mengurus semua aspek operasi organisasi, termasuk pemprosesan data kewangan, pengurusan perhubungan pelanggan (CRM), kawalan inventori, pengurusan rantaian bekalan (SCM), operasi perakaunan/kewangan, sumber manusia (HR) fungsi, dan banyak lagi.

Untuk syarikat teknologi kewangan yang beroperasi di Argentina atau di mana-mana negara lain di mana sistem ini menyelaraskan proses perakaunan, kewangan dan komersial yang berbeza. ERP ini menyokong sehingga 1,000 pengguna dan sesuai untuk fintech yang sedang berkembang di rantau ini, untuk mengoptimumkan proses dan mengurangkan kos.

Perakaunan dengan NetSuite

Ia mempunyai modul perakaunan untuk penyatuan kewangan yang membolehkan organisasi menjejaki semua kewangan mereka tanpa mengira negara. Ia mempunyai alat penyatuan untuk setiap penyata kewangan, serta templat dalam talian untuk penyata pendapatan, aliran tunai, antara lain. Di samping itu, ia adalah berbilang mata wang, berbilang buku dan berbilang bahasa.

ERP dengan modul CRM untuk meningkatkan jualan

NetSuite ERP termasuk perisian pengurusan perhubungan pelanggan (CRM) yang membantu syarikat lebih memahami pelanggan mereka dengan mengumpul data tentang interaksi pelanggan, termasuk sejarah lawatan web, paparan halaman , sejarah pembelian, dll., membolehkan mereka menyesuaikan strategi pembangunan produk dengan sewajarnya, serta membantu mereka membina perhubungan pelanggan yang lebih kukuh melalui kempen pemasaran yang diperibadikan berdasarkan gelagat pembelian atau pelanggan lalu.minat yang dinyatakan semasa interaksi sebelumnya.

kesimpulan

Fintech telah merevolusikan cara orang membuat bank, membayar bil, menjimatkan wang, membeli-belah dalam talian, dsb., tetapi mereka memerlukan sistem yang cekap seperti NetSuite ERP jika mereka ingin menjadi syarikat besar yang boleh berskala dengan cepat sambil mengekalkan piawaian kualiti. pasaran yang berbeza di sekeliling dunia.

Dengan menyepadukan alat berkuasa ini ke dalam operasi mereka, fintech boleh menjadi lebih berjaya dalam pasaran masing-masing, sesuatu yang perlu anda manfaatkan jika anda mencari cara untuk meningkatkan kejayaan anda sendiri.

Pakar untuk pelaksanaan ERP

Dengan siapa untuk melaksanakan Oracle NetSuite ERP? Alternatif terbaik ialah dengan LatamReady, rakan kongsi NetSuite rasmi yang pakar dalam melaksanakan sistem di syarikat Amerika Latin. Beliau telah bekerja dengan lebih daripada 500 syarikat dengan jayanya, dengan 95% ulasan 5 bintang di portal rasmi NetSuite. Ketahui lebih lanjut mengenai LatamReady di bawah:

Bercakap dengan pakar

Anda boleh menghubungi perunding khusus LatamReady dengan menulis kepada kami di hola@latamready.com atau dengan mengklik di bawah pada kaedah hubungan pilihan anda.

Anda boleh menempah masa dan tarikh mesyuarat pertama kami dalam kalendar di bawah. Kami memberitahu anda: panggilan video ini akan berlangsung selama 15 minit, di mana kami akan bertanya kepada anda soalan untuk mengetahui tentang cabaran syarikat anda. Kemudian, kami akan melakukan penilaian dalaman dan kami akan menghubungi anda untuk menyelaraskan mesyuarat mendalam seterusnya. Jadualkan janji temu dalam kalendar bawah.

Hongkong Prize

Keluaran HK Hari Ini

Togel Hongkong

Keluaran SGP hari Ini

SDY Hari Ini

Data Keluaran SDY