site

Hari Pemberian tahunan ketujuh SRU ialah 24 Mac

Hari Pemberian tahunan ketujuh Universiti Slippery Rock ialah 24 Mac.

16 Mac 2023

BATU LICIN, Pa. — Slippery Rock University menganjurkan Giving Day, acara pengumpulan dana tahunannya, 24 Mac. Untuk kempen sehari ini, alumni SRU, pelajar, pekerja dan rakan-rakan Universiti digalakkan untuk memberi wang untuk menyokong biasiswa pelajar SRU, kelab, organisasi, jabatan akademik, pasukan olahraga dan banyak lagi.

Dijadualkan setiap tahun sejak 2017, Hari Pemberian SRU bertepatan dengan Hari Pengasas, ulang tahun hari pertama SRU membuka pintu untuk kelas pada 26 Mac 1889. Oleh kerana Hari Pengasas adalah pada hujung minggu tahun ini, Hari Pemberian diadakan pada hari Jumaat , dua hari lebih awal.

Universiti telah mengumpulkan lebih daripada $1.4 juta dalam tempoh enam tahun yang lalu, termasuk lebih daripada $650,000 daripada 1,531 penderma tahun lepas. Tahun ini, penganjur telah menetapkan sasaran untuk 1,500 penderma.

Begini cara orang ramai boleh mengambil bahagian:

BERIKAN: Buat sumbangan dalam talian di halaman web SRU Giving Day, givingday.sru.edu, sekarang hingga 11:59 malam, 24 Mac. Apabila melengkapkan borang derma dalam talian, orang ramai boleh menetapkan hadiah mereka ke mana-mana kawasan di kampus yang mereka ingin sokong.

MENJADI PENOLONG: Penderma boleh membuat profil di tapak web Giving Day dan menjadi “Peguambela,” yang membolehkan peserta menjejaki bilangan klik, hadiah dan dolar yang mereka hasilkan secara peribadi untuk kempen. Peguambela juga boleh mencipta cabaran dan perlawanan, serta Rayuan Peribadi, yang merupakan video pendek yang menerangkan sebab mereka memberi dan menggalakkan orang lain untuk menyertai mereka dalam menyokong kempen.

SEBARKAN: Peserta digalakkan menggunakan hashtag #SRUGivingDay di media sosial dan berkongsi cerita tentang sebab mereka memberi dan menyebarkan kesedaran tentang program, organisasi dan projek SRU.

Terdapat beberapa cabaran yang tersedia di halaman web Giving Day, tetapi semua derma, tidak kira kawasan kampus yang disokongnya, akan dipadankan dengan dolar untuk dolar sehingga $100,000. Perlawanan ini akan menyokong biasiswa pelajar di SRU, terima kasih kepada penderma tanpa nama.

Selain menderma dalam talian, peserta Giving Day boleh menyumbang melalui telefon dengan menghubungi 724.738.2004 dari 8 pagi hingga 4:30 petang atau melalui pos ke: SRU Foundation, Inc., 104 Maltby Ave., Suite 100, Slippery Rock, PA, 16057.

Maklumat lanjut mengenai Giving Day tersedia di halaman web Giving Day atau dengan menghantar soalan melalui e-mel ke advancement@sru.edu.

HUBUNGI MEDIA: Justin Zackal | 724.738.4854 | justin.zackal@sru.edu

Pengeluaran HK Hari Ini

Togel Hongkong

Pengeluaran Singapore

Keluaran SDY Hari Ini