site

Kod Tokyo Midnight Racing – Dapatkan Hadiah Percuma Anda!

Mencari yang terbaru Kod Midnight Racing Tokyo? Nah, anda telah datang ke tempat yang betul. Dalam panduan ini, kami mengumpul kod aktif terbaharu yang boleh anda tebus dalam permainan untuk mendapatkan hadiah percuma. Kami sentiasa mengemas kininya juga, sekerap kod baharu jatuh, jadi kami mengesyorkan agar anda menanda halaman halaman ini dan menyemak semula dengan kerap. Dengan cara itu, anda tidak akan terlepas barangan percuma.

Midnight Racing Tokyo ialah permainan perlumbaan Roblox yang menampilkan lebih 130 kereta koleksi yang boleh anda sesuaikan dengan pelbagai penyesuaian kereta. Terdapat lima peta yang berbeza juga – semuanya berlaku dalam rekreasi Tokyo yang setia – dan banyak permainan sosial untuk boot. Jika anda suka berlumba dengan rakan-rakan, Midnight Racing Tokyo membantu anda.

Jika anda peminat barangan percuma dalam permainan Roblox, pastikan anda mendapatkan kod Simulator Jiwa Iblis, kod Simulator Nen Fighting dan Simulator Kelajuan Sonic kami.

Kod Tokyo Perlumbaan Tengah Malam

Terakhir disemak untuk kod baharu pada 17 Mac.

Kod Aktif

  • touchgrass50k – 3 Juta Yen
  • 12ktwitter – 1 Juta Yen
  • DEVGEM500K – 2 Juta Yen
  • secretcode – Percuma Yen

Kod Tamat Tempoh

Soalan Lazim Kod Midnight Racing Tokyo

Sekarang mari kita beralih ke bahagian Soalan Lazim kami – di mana kami bertujuan untuk menjawab semua soalan anda di satu tempat.

Apakah Kod?

Kod ialah cara pembangun dan penerbit mengedarkan hadiah percuma kepada komuniti mereka. Mereka biasanya mengambil bentuk gabungan nombor dan huruf yang anda tebus dalam permainan untuk mendapatkan barangan percuma.

Hadiah percuma ini boleh dalam pelbagai bentuk, daripada mata wang dalam permainan, kepada kulit, kepada rangsangan. Mereka sering meninggalkan acara utama, seperti pelancaran atau kemas kini, dan bertahan sebentar sebelum tamat tempoh.

Bagaimanakah saya boleh menebus Kod Tokyo Midnight Racing?

Menebus kod Tokyo Midnight Racing adalah mudah. Cuma ikut langkah ini untuk mendapatkan hadiah percuma anda:

  • Lancarkan Roblox dan mulakan Midnight Racing Tokyo
  • Ketik pada ‘Kod Promosi’
  • Salin kod dari atas dan tampalkannya ke dalam medan
  • Tekan ‘Submit’ untuk mendapatkan hadiah percuma anda

Mengapa Kod Saya Tidak Berfungsi?

Terdapat beberapa sebab mengapa kod anda tidak berfungsi apabila anda mencuba dan menebusnya, tetapi ini adalah dua yang berkemungkinan besar:

  1. Kod telah tamat tempoh
  2. Anda telah menebusnya

Sebilangan besar kod yang dikeluarkan oleh pembangun mempunyai tarikh tamat tempoh, dan mereka tidak sering mendedahkan bila ini. Kami melakukan yang terbaik untuk mengekalkan senarai ini dengan hanya kod baharu dengan menyemaknya secara berkala, tetapi kadangkala kami tidak melihat bahawa kod telah tamat tempoh.

Anda juga patut memberi perhatian kepada kod yang telah anda tebus, kerana anda hanya boleh menebusnya sekali bagi setiap akaun dalam kebanyakan kes.

Di Mana Saya Boleh Dapatkan Lebih Banyak Kod?

Kami memastikan artikel ini dikemas kini sekerap mana terdapat kod baharu, jadi kami mengesyorkan agar anda menanda halaman ini dan menyemak semula dengan kerap. Dengan cara itu, anda tidak akan terlepas barangan percuma.

Sebagai alternatif, anda boleh mendapatkan kod percuma terus daripada pembangun. Ikuti mereka Twitter atau YouTube, dan sertai Discord rasmi untuk mendapatkan hadiah.

Togel SDY

Data SGP hari Ini

Keluaran Sydney

Keluaran SDY Hari Ini