toto

Osaka IR Land Lease Bisa Mlaku ing $18M Setaun

Ing wiwitan Desember, proposal kanggo proyek resort terpadu (IR) ing Osaka entuk daya tarik luwih akeh amarga Noboyuki Baba MP njaluk anggota parlemen supaya cepet menehi lampu ijo proyek kasebut ing pungkasan taun 2022. Ing Toto HK wiwitan Desember, gubernur saka Prefektur Osaka nerangake manawa, saiki, proposal kanggo IR anyar bakal tetep mbukak antarane musim gugur lan musim dingin taun finansial 2029.

Gubernur uga njlentrehake yen tanggal kasebut ora kena pengaruh saka ujian lengkap sing ditindakake dening pemerintah nasional Osaka. Paling anyar, Walikota Osaka Ichiro Matsui wis ngumumake potensial sewa tanah taunan kanggo resort game: JPY2,52 milyar ($18,3 yuta).

Jumlah Lease sing Disaranake dening Papat Perusahaan Penilai
Pengusaha lan politikus Jepang sing saiki dadi walikota kutha paling gedhe nomer loro ing Jepang nerangake angka kasebut adhedhasar laporan saka papat perusahaan penilaian real estate sing beda. Matsui nerangake manawa dheweke njaluk patang perusahaan penilaian real estate sing beda kanggo menehi rega sing disaranake kanggo sewa. Nanging, kabeh papat perusahaan marang walikota sing padha ora bisa menehi saran rega beda sing khusus bakal cocog kanggo tujuan resort terpadu. Mula, Matsui njaluk perusahaan kasebut menehi saran sewa adhedhasar “tujuan pangembangan komersial biasa.” Dheweke nganggep pendekatan iki minangka “cara sing sah lan wajar” kanggo ngrampungake penilaian.

Operator Osaka Wis Ngomong: Leasing tinimbang Adol
Matsui uga nerangake yen sadurunge rampung proses penilaian, sawetara Slot Demo operator wis nyatakake kepinginan kanggo ndeleng kutha nyewa tanah sing bakal dibangun resort terpadu anyar tinimbang didol.

Proyek kasebut bakal dikembangake ing pulo buatan Yumeshima sing ana ing Teluk Osaka ing Osaka. Total biaya investasi wis kira-kira ing JPY1.08 triliun ($7.90 milyar).

Miturut Matsui, promotor IR kudu nutupi rega sewa JPY428 ($3.12) saben 10.76 kaki persegi tanah kanthi total udakara JPY210.6 yuta ($1.53 yuta) saben wulan.

Osaka wis partner karo operator casino MGM Resorts International ing AS lan Orix Corp ing Jepang, milih wong-wong mau minangka partners pribadi-sektor ing efforts kanggo mbangun resort casino anyar. direktur eksekutif MGM Resorts Keluaran SDY Jepang rembugan project ngrancang , tjara pangarepan sing IR bakal kontribusi $775 yuta kanggo pajak lokal.

Ing wulan November, panguwasa nasional pengin informasi tambahan babagan proyek sing diusulake kanggo proyek anyar kasebut. Menteri Tanah, Infrastruktur, Transportasi, lan Pariwisata Jepang, Tetsuo Saito, yakin IR Osaka bakal mbantu Jepang dadi “negara sing didorong pariwisata.”